Enig resultaat

Stellenbosch-Vineyards - © Stellenbosch Wine Routes

Zuid-Afrika - western cape
Boer&Brit Stefan-Gerber

Boer & Brit zijn Stefan Gerber en Alex Milner. De Boer is Stefan, een achterachterkleinzoon van oud president Paul Kruger. Hij heeft een grote passie voor Sauvignon Blanc, Shiraz en mediterrane variëteiten. Alex Milner is de Brit en die is weer een achterachterkleinzoon van de Britse veldmaarschalk Frans. Alex is wijnmaker op Natte Valleij. Daarvoor liep hij stages in het zuiden van Frankrijk en India!  Alex heeft echter een passie voor Petit Verdot en Cabernet Sauvignon.

Stefan en Alex hebben elkaar ontmoet op Stellenbosch University. 110 jaar geleden waren de voorouders van deze Boer & Brit bittere vijanden. Nu hebben ze samen de basis gelegd voor de Boer & Brit wijnen.

Inmiddels is Stefan alleen door gegaan, om het verhaal van Boer & Brit te completeren. Niet alleen betere kwaliteit maar ook met het maken van aansprekende labels en namen met een diepere gedachte. Het bijzondere van Boer & Brit is, dat Stefan zijn kennis van het wijnmaken weet te combineren met een subliem gevoel voor het marketing.