Passend wijnadvies van wijnspecialist De Cave

De Cave is de wijngroothandel van Unico Wilkens en onderscheid zich door het geven van passend wijnadvies. Door mee te denken over uw wijnkaart, probeert hij het voor u gemakkelijker te maken om de juiste wijnen te vinden die bij uw gerechten én concept passen. Mogelijk vindt u dat u te weinig wijnkennis in huis heeft of komt u er door tijdgebrek niet aan toe eens goed te kijken naar de wijnkaart. Of vindt u het gemakkelijk om alles af te nemen van één groothandel. Onze wijnadviseur geeft u graag passend wijnadvies, zodat u meer omzet uit uw wijnkaart haalt.

Naar de Blogs Contact

Wij geven passend wijnadvies

Sommige wijnadviseurs kijken vanuit één perspectief naar wijn, dat van de fles. Uiteraard kunnen ze alle goede eigenschappen van deze wijn benoemen. Wij kijken graag vanuit een andere hoek, waardoor we ook een ander soort wijnadvies geven. Uw menukaart is daarbij leidend en onze wijnspecialist kijkt samen met u naar wat de wijnkaart nodig heeft. Een goed samengestelde wijnkaart levert meer omzet en een hogere klanttevredenheid op.

Wij zijn altijd op zoek naar de beste wijn spijs combinaties en voorzien we u van goed wijnadvies. We denken mee en zorgen ervoor dat er bij uw menu een passende en goede wijnkaart ontstaat. Onze wijnadviseur Unico werkt meer dan 20 jaar met wijn en heeft ook ervaring met koken op professioneel niveau. Zo werkte hij een zomer bij Vos&Wijck, stond in de keuken van Mme. Maigret en had hij een eigen cateringbedrijfje. Nog steeds is koken een uit de hand gelopen hobby. Deze ervaring zet hij graag in om ingrediënten, smaken en texturen te verbinden met de best passende wijn voor het gerecht en uw restaurant. Bent u ook op zoek naar een meedenkende wijnadviseur en passend wijnadvies, neem dan contact op met Unico Wilkens, UW wijnman.

Het advies van de Cave

Op een goede wijnkaart staat een selectie wijnen die uiteraard lekker zijn, maar ook vooral goed passen bij uw concept en gerechten. Voor het beste wijnadvies bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij leveren een vast assortiment wat wij blijven verbeteren en vernieuwen. Daarnaast proberen wij ook van waarde te zijn door mee te helpen met het samenstellen van uw wijnkaart.

Bij het kiezen van een passende wijn in een restaurant gaat het om meer dan het verhaal achter de fles. Uiteraard is dat nuttige informatie, maar hoe een wijn past bij het gerecht en waar u deze bij kan schenken is zeker zo belangrijk. Er zijn natuurlijk klassieke wijn spijscombinaties, zoals Bordeaux bij een goede biefstuk met rode wijnsaus. Voor meer verrassende combinaties kunt u altijd kijken op onze blogs of contact met ons opnemen.

Naar de Blogs

Meer Informatie?