Wijn proeven bij Restaurant Rodin | Uncorked

Zondag 3 oktober organiseert De Cave met restaurant Rodin een proeverij van heerlijke wijnen die uitstekend passen bij het najaar. Uiteraard serveren we daar ook wat lekkere hapjes bij. Kom je ook wijn proeven?

Uncorked – Overzichtsproeverij

Na enkele jaren afwezigheid, organiseer ik deze overzichtsproeverij zodat iedereen (weer) eens het wijnassortiment kan proeven. Sinds de sluiting van de winkel op de Kerkstraat gaan de wijnen voornamelijk naar de horeca. Daarom bied ik nu een uitgelezen kans de wijn te proeven op de plek waar ze veel geschonken worden, bij één van mijn klanten: Restaurant Rodin.

Uiteraard serveren zij er ook wat smakelijke hapjes bij. Deze Uncorked proeverij is het perfecte moment om wijn in te slaan voor het komende seizoen en misschien zelfs voor relatiegeschenken en de kerstdagen. Bovendien is het een kans om, samen met je vrienden, in de keuken te kijken van Rodin én uitgebreid kennis te maken met onze wijnen.

Wijnselectie

Tijdens Uncorked proef je de wijnen van jouw keuze van de proeflijst aan een tafeltje voor jou en eventueel je gezelschap. De proeflijst zal eind september klaar zijn. Alle wijnen worden aan tafel ingeschonken en aan de fles hangt een label met allerlei informatie. Uiteraard zijn wij er ook om je nog meer over de wijnen te vertellen. Er zal een selectie staan van huiswijn tot Bordeaux, van bubbels tot zoet, ongeveer 35 wijnen.

Extra voordeel

Bestel je op deze proeverij voor meer dan 150 euro aan wijn, dan ontvang je het entreegeld van 10,00 p.p. retour. Daarnaast ontvangt je bij bezoek aan Uncorked op alle wijnen bij een bestelling van 12 flessen er één gratis (11+1). Ook kan je kans maken op een bijzondere fles door mee te doen met een kleine blindproeverij. Diegene die het dichtstbij zit, wint een fles.

Praktische informatie:

De kosten van deze proeverij zijn 10,00 p.p. Aanmelden kan per e-mail naar info@debergsecave.nl of telefonisch op 06-14489498. Geef in de e-mail alsjeblieft aan met hoeveel personen je wil komen. Dan houden we een tafeltje voor je vrij. Je ontvangt van ons een bevestiging van deelname. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende corona-maatregels.

Tijd:

Zondag 3 Oktober

Van 14:00 uur tot 18:00 uur

Adres:

Schilderstraat 20a
3011 ES
Rotterdam Centrum

De Schilderstraat is het verlengde van Witte de Withstraat. 

Metrostation Beurs/Churchillplein is 5 minuten lopen.

Parkeren kan in de parking op de Hartmanstraat 35.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.