Uw wijnleverancier in de horeca | De Cave

De Cave is de wijnleverancier voor de horeca die samen met je een wijn arrangement kan samenstellen, dat past bij je eigen, unieke menukaart. Unico Wilkens heeft zijn passie voor wijn en spijs samen kunnen brengen in wijngroothandel de Cave. De Cave levert wijnen met een verhaal. Het doel van de Cave is om samen met jou van het bezoek van jouw gast in je restaurant een bijzondere wijn spijs ervaring te maken. Unico doet dit door je te helpen mooie wijn en spijs combinaties te creëren die zijn afgestemd op je menukaart én concept. Bovendien levert hij de verhalen die je aan je gasten aan tafel kan vertellen.

Blogs

Wat kunt u verwachten van de Cave als wijnleverancier voor de horeca?

Van de Cave kun je verwachten dat je gasten centraal staan in het wijn & spijs plan. Unico zet zijn ervaring in om je gasten nog meer te laten genieten van je gerechten door er lekkere wijnen uit het assortiment van de Cave bij te selecteren. De smaakbeleving zal met het wijnadvies naar een hoger niveau getild worden en daarmee de positieve ervaring van je gasten. Ook voor uw seizoensgebonden gerechten of wisselende specials blijft Unico met u mee denken en ook daarvoor kunt u bij hem terecht voor de juiste wijn. De Cave is een wijnleverancier voor de horeca die altijd met je mee blijft denken en beschikbaar is om te sparren over de beste wijn & spijs combinaties.

Waarom een bijpassende wijn kaart voor uw menu?

Heeft u nu nog geen wijnkaart die uitgekozen is op je menu? Geen probleem, het is nooit te laat om dit toch toe te voegen aan uw aanbod. Het is voor elk restaurant aanbevolen om een goed samengestelde wijnkaart te voeren. Er zijn meerdere redenen om dit te doen. Je gasten hebben een leukere ervaring als de bediening een verhaal kan vertellen over de wijn & de spijscombinatie. Als de gast dit zelf ook ervaart dat de combinatie van een gerecht met een passende wijn vele malen lekkerder is, dan zullen ze geneigd zijn om een tweede of derde glas te bestellen. De kans dat de gast na zo’n goede ervaring vaker terug komt of dat hij of zij jou restaurant aan vrienden en familie aanbeveelt, is groot. En heb je de expertise niet zelf in huis. Wijnleverancier De Cave kan je er bij helpen.

Blogs